News

Read our news messages, press coverage and recipes.

none

Joyeuse Fête de Pâques Menu à 41,50€

Le Foie Gras Maison et sa Gelée au Porto Ou Carpaccio de bœuf aux Truffes * * * Les Scampis et Coquilles St Jacques à la nage Ou Ravioles aux asperges de Malines * * * Filet de bœuf à l’Estragon Ou Se...

En savoir plus

Seasonal suggestions

Starters Minced salmon marinated in dill 16,50 E Shrimps cocktail 19,50 E Lobster and foie gras salad 29,50 E Scampi with leeks 17,50 E Eels in herb sauce 17,50 E Mountain ham 23,00 E Italian risotto ...

En savoir plus

Menu at 41,50 €

Menu at 41,50 € Foie gras with port wine jelly Or Red tuna carpaccio ****** Poached egg with asparagus heads Or St Jacques and Cristals with lobster sauce ****** Beef fillet flambé with two peppers Or...

En savoir plus

1 2

Envoi du formulaire...

Le serveur a rencontré une erreur.

Formulaire reçu.