News

Read our news messages, press coverage and recipes.

none

Seasonal suggestions

Entrées Jambon de montagne 23,00 € Pappardelles au saumon fumé d’Ecosse 18,50 € Echaudé de foie gras au vieux porto 19,50 € L’œuf poché à la scandinave 19,00 € Vitello tonnato 15,50 € La salade ...

En savoir plus

Menu at 41,50 €

Vitello Tonnato alla Piemontese Or Foie Gras (goose) with old port wine jelly ***** Or Poached egg with smoked salmon and mousseline sauce Or Lobster raviolis ***** Loin of lamb sprinkled and various ...

En savoir plus

Menu at 24,50 €

Cheese-topped eggplant Niçoise Salad (lettuce, tomatoes, black olives, boiled eggs) Stuffed Calamalouprettis Ravaioli stuffed with Asparagus North Sea Shrimp Croquettes Melon with Italian ham ***** Me...

En savoir plus

1 2

Envoi du formulaire...

Le serveur a rencontré une erreur.

Formulaire reçu.