News

Read our news messages, press coverage and recipes.

none

Wild Game suggestions

Hare terrine on toast €12,50 Wild pheasant pâté with red currant jelly €12,50 Young wild boar filet in a creamy mustard and mushroom sauce €31,50 Deer filet in “Grand Veneur” wine sauce €36,50 Wild ga...

En savoir plus

Seasonal suggestions

Moutain ham €23,00 Pappardelle pasta with smoked salmon from Scotland €18,50 Pan-fried escalope of foie gras in port wine sauce €19,50 Poached egg Scandinavian €16,00 Avocado salad with shrimp €17,50 ...

En savoir plus

Suggestions du Chef

Entrées La 1/2 douzaine d’ huîtres de Zélande “000” 21.50€ Emincé de saumon mariné à l’aneth 16.50€ Cocktail de crevettes grises 19.50€ La salade de homard et foie gras 28.50€ Anguilles au vert 17.50€...

En savoir plus

Envoi du formulaire...

Le serveur a rencontré une erreur.

Formulaire reçu.