News

Lees onze nieuwsberichten, persartikels en recepten.

Menu Oudejaarsavond 2018

Heerlijke hapjes ***** Kreeftensoep met Armagnac Of Mozaïekconsommé ***** 1/2 kreeft belle-vue Of Foie gras uit de Périgord ***** Hazenrug in Harlekijnsaus, appel met vossenbes, witloof en aardappelkr...

Meer info

Kerstmenu

Kerstmenu (24 en 25 december 2017) Hapjes ***** Witte parels (oesters) Of Foie gras-blokjes met oude Porto Of Gesneden en gegarneerde Schotse zalm ***** Consommé van vier filets ***** Zeebrasemfilet m...

Meer info

Ons suggesties voor dit seizoen

Hazenterrine met gegarneerde toast 12,50 E Fazantenpastei met rode bessengelei 12,50 E Everzwijnnootjes met mosterd en paddestoelen 31,50 E Reeboknootjes met Grand Veneur-saus 36,50 E Festival van wil...

Meer info

1 2

Envoi du formulaire...

Le serveur a rencontré une erreur.

Formulaire reçu.