News

Lees onze nieuwsberichten, persartikels en recepten.

none

Onze suggesties voor dit seizoen

Onze suggesties voor dit seizoen Voorgerechten Italiaanse hesp 23,00 Pappardelles met gerookte Schotse zalm 18,50 Warme ganzenlever met oude porto 19,50 Gepocheerd ei op scandinavische wijze 19,00 Kal...

En savoir plus

Menu aan 41,50 €

Menu aan 41,50 euros Kalfsneetjes met tonijnsaus op Piemontese wijze of Ganzenlever met gelei van oude Porto ******** Gepocheerd ei met gerookte zalm en Mousselinesaus of Ravioli met Kreeft ******* Sc...

En savoir plus

Menu aan 24,50 €

Gegratineerde aubergines of Salade Niçoise of Gevulde Calamares of Ravaioli gevuld met Asperges of Rose en grijse garnaalkroketten of Meloen met hesp ******* Kalfsmedaillon met citroen of Lamhaas met ...

En savoir plus

1 2

Envoi du formulaire...

Le serveur a rencontré une erreur.

Formulaire reçu.