het restaurant

Een warme ambiance, vlekkeloze bediening

en elke dag verse producten.

Le Repos des Chasseurs ontstond in het midden van de 17de eeuw, aan de rand en onder het gebladerte van het Zoniënwoud, vandaag beschermd natuurgebied. In die tijd was deze “Jagersrust” een plaats waar reizigers zich kwamen bevoorraden. Begin 19de eeuw ging het restaurant van start, met op het menu boterhammen met kwark en de beroemde paling in ’t groen. Binnen de kortste keren groeide de herberg uit tot een pleisterplaats voor fijnproevers en wildliefhebbers.

kaart

menu's

WIJNKAART

SUGGESTIES

  • Voorgerechten

    Parmaham San Daniele € 13,50
    Ganzenlever met Porto € 18,50
    Gerookte zalm uit Schotland € 16,50
    Grison-vlees (licht gepekeld en gedroogd rundvlees) € 16,50
    Carpaccio van rundvlees met paarmesan en olijfolie € 15,00
    Carpaccio met truffels € 24,00
    Mozzarella di Bufalina salade € 14,00
    Salade van ganzenlever en scampi’s € 19,50
    Krulsla met spekreepjes en warme geitenkaas € 13,50
    Tomaat met grijze garnalen € 16,50
    Kroketten van grijze garnalen € 13,50
    Kaaskroketten met gebakken peterselie € 12,50
    Gebakken scampi’s of scampi’s met look € 16,50
    Geroosterde scampi’s € 24,50
    Inktvis gebakken of geroosterd € 13,00
    Pannetje van scampi’s met fijne groenten € 17,50
    Italiaanse Antipasti (assortiment van verse groenten) € 15,00
  • Soepen

    Soep van het huis € 7,00
    Kreeftensoep € 10,50
    Minestrone € 8,00
  • Onze pasta's

    Assortiment van verse deegwaren (2 pers.) € 28,00
    Spaghetti alle Vongole veraci € 15,50
    Spaghetti all’aragosta (met kreeft) € 19,00
    Spaghetti Puttanesca (pikant) met ansjovis € 12,50
    Tortellini Primavera (met ham, erwtjes en tomatensaus) € 13,50
    Fettucine San Daniele (met ham) € 15,50
    Orecchiette met broccoli € 12,50
    Agnolotti met room € 13,50
    Zelfgemaakte cannelloni € 13,50
    Fusilli alla Luogosanese € 14,00
    Gnocchi met basilicum of met 4 kazen € 13,50
    Zelfgemaakte lasagne € 13,00
    Pappardelle al Tartufo (met truffels) € 24,00
    Penne all’ Arrabiata (pikant) € 12,50
  • Vleesgerechten

    Osserib (2 pers.) € 44,00
    Geroosterde tournedos € 17,50
    Rundfilet met rundermerg € 22,00
    Rundfilet met groene peper-roomsaus of Archiduc-saus € 21,00
    Rundfilet met sjalotjes en Spaanse pepers (pikant) € 21,50
    Rundfilet Marie-Louise (met bladspinazie en Béarnaise saus) € 24,00
    Carpaccio met kappertjes, ajuintjes, augurken, peterselie, eigeel en mayonaise € 15,50
    Kalfslapjes op Milanese wijze € 15,50
    Gegratineerd kalfslapje met Bolognaise saus € 17,50
    Piccata Lombarda (kalfsvlees, saus met witte wijn en citroen)
    of Piccata Marsala (kalfsvlees, saus met marsala wijn)
    € 17,50
    Kalfsmedaillon met ham, kaas, salie € 16,50
    Osso Bucco met rijst € 19,50
    Kalfslever op Venetiaanse wijze € 20,50
    Kalfsniertjes met dragonsaus of Dijonaise saus € 20,50
    Kalfszwezeriken met champignonsaus € 26,50
    Kalfszwezeriken en -niertjes met limoen € 25,50
    Geroosterde lamsribbetjes € 19,00
    Chateaubriand steak (2 pers) € 44,00
  • Onze Pizza's

    Margherita (mozzarella, tomaat) € 10,50
    Stagione (mozzarella, ansjovis, tomaat, paddestoel, olijven, ham, artisjok) € 13,50
    Frutti di Mare (garnalen, slijkmossel, ansjovis, ajuin, mosselen) € 16,50
    Calzone (gesloten pizza, tomaat, mozzarella, ham) € 12,00
    Capriciosa (tomaat, mozzarella, ham, paddenstoel, salami) € 12,50
    Biancaneve (tomaat, mozzarella, ham) € 12,00
  • Kaas

    Vraag ons kaasassortiment € 9,00
  • Onze desserts

    De Angelo del Paradiso (verfrissend) € 10,50
    Geflambeerde pannenkoek (met Grand Marnier en sinaasappelsap) € 9,50
    Irish Coffee € 9,50
    Pannenkoek met Sabayon (min 2 pers.) € 18,00
    De sorbetten € 7,50
    Sorbet met vers fruit € 8,50
    Ijs: vanille, mokka, chocolade € 6,50
    Dame Blanche, Brésilienne € 7,50
    Kinderijsje € 4,00
    Onze gebak € 7,00
    Tiramisu € 7,00
    Crème brulée (vanillecrème met geroosterde bruine suiker) € 8,00
    Sabayon met Marsala wijn € 8,50
  • Dranken

    Bier € 3,00
    Speciaal Bier € 5,50
    Frisdrank € 3,00
    Vittel, Perrier € 3,00
    Koffie € 3,00
    Cappuccino € 3,50
    Aperitief van het Huis: Kir Royal € 9,50
    Aperitieven € 7,00
    Vers vruchtensap, tomatensap € 5,50
    Sterke drank € 9,00
    Witte alcohol (peren, pruimen, witte alcohol, frambozen) € 11,00
  • Réveillon de la Saint-Sylvestre 2019

    Bouchées gourmandes
    *****
    Bisque de Homard à l’Armagnac
    Ou
    Consommé Mosaïque
    *****
    Le ½ Homard en Belle vue
    Ou
    Le foie gras du Périgord
    *****
    Chevreuil sauce Arlequin pomme airelles
    chicon et croquettes
    Ou
    Bar de ligne aux légumes croquants et sauce Mousseline
    Ou
    Charolais de bœuf aux champignons des bois
    *****
    Roue de fromages transalpins
    *****
    Délice de Saint-Sylvestre
    74,50 € p.p

  • Menu de Noël (24 et 25 décembre 2018)

    Amuse-bouche
    *****
    Les perles blanches (Huitres)
    Ou
    Foie gras aux dés de vieux porto
    Ou
    Emincé de Saumon d’Ecosse garni
    *****
    Consommé aux quatre filets
    *****
    La lotte aux fines herbes
    Ou
    Dinde tradition farcie aux marrons
    Ou
    Filet de Marcassin en Poivrade pomme airelles
    chicon et croquettes
    *****
    Assortiment de fromages transalpins
    *****
    Buche de Noël
    59,50 € p.p.

  • Menu aan 24,50 €

    Menu €24,50

    Ganzenlever met “Sauternesgelei”
    of
    Carpaccio van rundvlees met truffels
    * * *
    Pannetje van zeevruchten in kreeftensaus
    of
    Ravioli met wilde paddestoelen en truffels
    * * *
    Hazenrugstuk volgens de“Arlequintraditie”
    of
    Festival van wild
    of
    Rundfilet met bospaddestoelen
    of
    Duo van gepocheerde vis met fijne groenten en mousselinesaus
    * * *
    Assortiment van kazen
    of
    Keuze van gebak
    of
    Verse fruit

  • Menu aan 41,50 €

    Menu €41,50

    Ganzenlever met “Sauternesgelei”
    of
    Carpaccio van rundvlees met truffels
    * * *
    Pannetje van zeevruchten in kreeftensaus
    of
    Ravioli met wilde paddestoelen en truffels
    * * *
    Hazenrugstuk volgens de“Arlequintraditie”
    of
    Festival van wild
    of
    Rundfilet met bospaddestoelen
    of
    Duo van gepocheerde vis met fijne groenten en mousselinesaus
    * * *
    Assortiment van kazen
    of
    Keuze van gebak
    of
    Verse fruit

  • Champagnes

    1992 Dom Pérignon € 372,00
    Moët & Chandon Brut € 87,00
    Moët & Chandon 1er Cru € 132,50
    Taittinger Brut € 91,00
    Pommery € 87,00
    Ruinard € 127,00
    Tsarine € 83,50
    Louis Roederer € 127,00
    Pol Roger Reserve € 86,00
    Baron de Rotschild Blanc de Blanc € 143,00
    Baron de Rotschild Rosé € 143,00
  • Franse witte wijn

    2011 Pinot Blanc € 29,00
    2009 Riesling € 33,00
    2009/10 Pinot gris € 35,00
    2012 Pinot gris 1/2 € 23,00
    2012  Gewürztraminer € 35,50
    2008 Muscadet € 28,00
    2002/08 Sancerre La Poussie € 68,50
    2005  Sancerre La Poussie € 32,50
    2011 Sancerre, Domaine Thierry Merlin-Cherrier 1/2 € 35,50
    2011 Sancerre, Domaine Domaine André Neveu 1/2 € 20,00
    2009 Pouilly Fumé de Ladoucette € 69,50
    2009/12 Saint Véran € 40,50
    2014 Chablis 1er Cru € 67,50
  • Franse rosé wijn

    2015 Pinot Noir d’Alsace € 33,50
    2008/10 Sancerre € 63,50
    2015 Côtes de Provence Château du Rouet € 29,50
    2015 Rosé Bandol By Ott € 38,50
  • Spaanse Wijnen

    2006 Faustino V Reserva RIOJA € 44,00
  • Wijnen van het huis

    ¼ Litre € 9,00
    ½ Litre € 12,00
    1 Litre € 19,50
    Cuvée du patron € 21,50
  • Franse rode wijnen

    09/12 Pinot Noir € 33,50
    2007 Chinon € 39,50
    2009 Saint Nicolas de Bourgueil € 38,50
    2010 Saumur € 40,00
    2008 Sancerre La Poussie € 68,50
    2010 Sancerre Rouge € 43,00
    2012/14 Beaujolais Village €30,00
    2008/14 Fleurie € 46,00
    2012 Moulin A Vent € 40,00
    2007 Saint Amour € 39,00
    2014 Côtes du Rhône € 29,00
    2007/12 Crozes Hermitage € 51,50
    2003/10 Gigondas € 63,00
    2001/12 Châteauneuf du Pape € 80,50
    1997 Côte Rôtie Chapoutier € 245,00
    2011 Maranges 1er Cru € 63,00
    2012 Bourgogne Hautes Côtes de Nuits € 51,00
    1998/04 Auxey Duresses € 81,50
    2000 Pommard € 101,00
    1999/04 Nuits-Saint-Georges € 160,00
    2000 Vosne-Romanée Domaine Forey Père & Fils € 161,00
    2010 Chambolle-Musigny Domaine Michel Noëllat € 137,00
    2008 Gevrey Chambertin € 133,00
  • Franse rode wijnen, Bordeaux

    2007 Duc de Peyre € 31,00
    2011/12 Mouton Cadet Baron Philippe de Rothschild € 39,00
    2006/09 Côtes de Bourg Château Guerry € 32,50
    2006 Saint-Emilion Baron Philippe de Rothschild €61,50
    2006/08 Montagne St Emilion € 41,50
    2010 Château Plain Point, Grand  Bordeaux supérieur € 41,50
    2007 Château Saint Genes, 1ères Côtes de Blaye € 35,50
    2006 Château Fombrauge, Saint Emilion Grand Cru € 61,50
    1996 Château Canon La Gaffelière, Grand Cru Saint – Emilion € 199,00
    1999 Château La Pointe, Pomerol € 124,00
    2009 Château Haut Médoc Mauvesin € 39,50
    2011 Haut Cabanieux  Médoc € 38,00
    2009 Château Pérenne, Cru Bourgeois Médoc € 44,50
    2009 Château Pérenne, Cru Bourgeois Médoc 1/2 € 26,50
    2009 Château Frank-Phélan, Saint-Estèphe € 49,50
    2009 Château La Bridane, Saint-Julien € 63,00
    1996 Château Clerc Milon, Pauillac € 120,00
    2006 Château d’Armailhac, Pauillac, Grand Cru Classé € 95,50
    2006 Château Dauzac, Margaux € 99,50
    1994 Château Respide Médeville, Graves € 55,00
    1997 Château Franc-Mayne Saint-Emilion € 69,00
    2011 Lussac Saint-Emilion € 37,50
  • Italiaanse wijnen Spumanti

    Gancia € 38,50
    Cesarino Sforza € 52,50
  • Bianchi Italiaanse wijnen

    2016 Pinot Grigio € 30,00
    2000 Colomba Platino Corvo Duca di Salaparuta € 34,50
    1990 Bianca di Valguarnera Corvo di Salaparuta € 123,00
    2015 Fiano di Avellino € 38,50
    2016 Greco di Tufo € 38,50
    2015 Coda di Volpe € 38,50
  • Italiaanse rosé wijnen

    2010/12 Rosato del Varo € 31,00
  • Italiaanse rode wijnen

    2010 Sanserino € 29,00
    2011 Bardolino Classico € 31,00
    2011 Bardolino Classico 1/2 € 16,50
    2011 Valpolicella Classico € 31,00
    2011 Valpolicella Classico 1/2 € 16,50
    2004 Amarone € 83,00
    2008 Barbera € 37,00
    2014 Dolcetto €35,00
    2010/11 Terra del Varo €33,00
    2007 Nebbiolo €55,50
    2005 Barolo €101,50
    2007 Villa Antinori €47,50
    2007 Villa Antinori 1/2 €75,50
    2005 Chianti Marchese Antinori €71,00
    2015 Santa Cristina €33,00
    2012 Santa Cristina 1/2 €20,00
    2001/11 Tignanello Marchese Antinori €167,50
    1998/99 Ornellaia Marchese Lodovico Antinori €259,00
    2004/05 Brunello di Montalcino €103,00
    2005 Rosso di Montalcino €45,50
    2012 St Stefano €42,50
    2005 Vino Nobile di Montepulciano €53,50
    2009 Taurasi €71,00
  • Vis en schaaldieren

    Voorgerechten
    1/2 dozijn Zeelandse oesters “000” 21,50 E
    Gemarineerde zalmlapjes met dille 16,50 E
    Cocktail van grijze garnalen 19,50 E
    Salade van kreeft en ganzenlever 28,50 E
    Gemarineerde zwaardvis met groene citroenen 15,50 E
    Scampi’s met prei 17,50 E
    Paling in ’t groen 17,50 E

    Hoofdgerechten
    Gebraden zalmsteak met mousselinesaus 23,50 E
    Zeewolf met grof zeezout of geroosterd (2 pers.) 51,50 E
    Geroosterde kleine tarbot en zijn groentenkrans (2 pers.) 56,50 E
    Gebraden kreeft of kreeft met fijne groenten 48,00 E
    Rogvleugel met zwarte boter 22,50 E
    Geroosterde of natuur molenaarstong 29,50 E
    Mix Fish Grillé (Gamba’s, tongetjes, zalm, zeewolf) 28,50 E
    Paling in ‘t groen 22,50

  • Onze suggesties voor dit seizoen

    Ravioli met ganzenlever en truffels 18,50 E
    Toast met bospaddestoelen 21,00 E
    Papardelle met hazenragout 16,50 E
    Fettuccine met bospaddestoelen 18,00 E
    Gerookte eendereepjes en ganzenlever 21,00 E
    Risotto met champignons en truffel (2 pers) 48,00 E
    Fijnkost van niertjes en kalfszwezerik met sjalot 27,50 E
    Rundfilet vmet bospaddestoelen 27,00 E
    Kalfszwezerik met bospaddestoelen 33,00 E
    Charolais van rund met truffels 28,50 E

  • Nos suggestions de Gibiers

    Hazenterrine met gegarneerde toast 12,50 E
    Fazantenpastei met rode bessengelei 12,50 E
    Everzwijnnootjes met mosterd en paddestoelen 31,50 E
    Reeboknootjes met Grand Veneur-saus 36,50 E
    Festival van wild (Haas,reebok,everzwijn) met 3 sausen (Grand Veneur, pepersaus ,veenbes) 36,00 E
    Gebraden wilde eend met bospaddestoelen (2 pers.) 53,00 E
    Hazenrugstuk met dubbele “Arlequin” saus (2pers.) 55,00 E
    Fazantenhaan op zijn Brabants (2 pers.) 59,00 E

een reservering maken

Envoi du formulaire...

Le serveur a rencontré une erreur.

Formulaire reçu.