News

Lees onze nieuwsberichten, persartikels en recepten.

none

Suggestion du Chef Poissons et Crustacés

EntréesTartare de saumon et avocat 16,50 EEmincé de saumon mariné à l’aneth 14,50 ECocktail de crevettes grises et écrevisse au pamplemousse 18,50 ESalade de homard et foie gras 26,50EEspadon mariné ...

En savoir plus

Menu du Patron à 43,50 Eur

Kalfsneetjes met tonijnsaus op Piemontese wijzeof Ganzenlever met gelei van oude Porto ********Gepocheerd ei met gerookte zalm en Mousselinesausof Ravioli met Kreeft *******Scaapribbestuk met p...

En savoir plus

Menu du Chef à 26,50 Eur

Gegratineerde auberginesof Salade Niçoiseof Gevulde Calamaresof Ravaioli gevuld met Aspergesof Rose en grijse garnaalkrokettenof Meloen met hesp ******* Kalfsmedaillon met citroenof Lamhaas met...

En savoir plus

Het formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden op de server.

Formulier ontvangen.